Skip to content

Sommarmeny, april – september


Vår sommarmeny är en härlig samling av rätter som fångar smakerna och färgerna av säsongen. Utforska vår meny som passar perfekt för varma dagar!

Förrätter

Vit sparris med körvelmajonnäs, brynt smörpulver,
citronpicklad rädisa & rostad mandel

Långbakade småtomater med herrgårdsost lagrad 32 månader,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger.

Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch

Skaldjursröra med räkor & kräftor serveras med surdegskrutong,
stenbitsrom, rödlök, dill och citron

Örtstekt vårlamm med rotsellerikräm, chilipicklat äpple,
rostade pistagenötter & pecorino

Varmrätter

Zucchini & potatisbakelse med nötcrunch,
ljummen smörbönshummus med citron, rostad tomatvinägrett,
grön sparris, flagad parmesan & friterade belugalinser

Gårdsmärkt svensk kyckling serveras med blomkålspuré smaksatt
med dragon, säsongens primörer, kycklingsky
smaksatt med grillad citron samt gräslöksaioli

Halstrad Fröyalax serveras med krossad färskpotatis,
hollandaisedipp smaksatt med brynt smör,
sockerärtssallad & dill

Smörbakad torskrygg med dillrostad Amandinepotatis,
cidersmörsås, forellrom, skuren gräslök samt
fänkålscrudité med rädisa

Grillad tournedos med grön sparris, ramslöksemulsion, långbakade
småtomater, rödvinssås och örtrostad potatis

Desserter

Vispad flädercheesecake, hallon & basiliacoulis,
smörrostad digestive & hallonkrisp

Sockerbakad rabarber med rosépeppar, vaniljmousse,
kardemummasmulor och hallon

Myntamarinerade jordgubbar med Philadelphiakräm
och rostad mandel

Citronmousse med rostad mandelkaka & blåbärskompott

Vår sommarmeny serveras under april – september


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/brainweb/webapps/boraskongress.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499