Skip to content

Vår matfilosofi


Det som genomsyrar vår matfilosofi är att oavsett typ av servering och prislapp skall allt hålla en hög kvalitet. Vår målsättning är att arbeta så mycket som möjligt med hållbara råvaror.

Vi erbjuder gärna helvegetariska menyer, och lägger stort fokus på att utbilda och motivera vår personal att laga fantastisk grön mat. Det är fortfarande ni som har sista ordet, så länge det inte är råvaror som förekommer på någon typ av rödlistor så ser vi till att skapa en matupplevelse utifrån era önskemål.

För att kunna jobba så säsongsbetonat som möjligt har vi två olika menyer. En för ”den ljusa tiden” och en för ”den mörka tiden”. Det innebär framför allt grönsaker som odlas under jord under den mörka tiden och ovan jord under den ljusa tiden. Detta är en del av vår matfilosofi, där vi vill minska vår påverkan på omgivningen så mycket som möjligt.

I köket är köksmästare Hanna Björkman tillsammans med sin personal alltid redo ge oss förutsättningar att servera gastronomiska upplevelser.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/brainweb/webapps/boraskongress.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499